Verzenden

Wij verzenden dagelijks, alle orders geplaatst voor 15:30 worden dezelfde dag verzonden

Voor kleinere orders tot 5 simkaarten bieden wij standaard geen tracking
Voor grotere orders boven 5 simkaarten en verzendingen bieden wij track & trace.

Wij verzenden wereldwijd.

Verzendtijden schatting

Nederland1 werkdag
Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Finland, Oostenrijk2-3 werkdagen
De rest van Europa3-5 werkdagen
Buiten Europa4+ werkdagen

Priority Shipping

Heeft u priority verzending nodig, neem dan eerst contact op.

Verzendkosten

Verzendkosten worden berekend aan de hand van uw locatie tijdens het bestelproces.
Schatting verzendkosten:
  • Tot 3 simkaarten naar Nederland & BelgiĆ« - gratis
  • Tot 500 simkaarten naar EU/EER landen - 10 euro
  • Tot 500 simkaarten naar rest van de wereld - 14~20 euro
Voor exacte kosten voer uw adres in tijdens het bestelproces.

Verzending niet aangekomen

Wij vragen u om een paar dagen extra geduld zodat, mocht uw zending zoek zijn, de post dienst de fout kan herstellen.

Pakket beschadigd

Mocht uw pakket beschadigd aankomen, bekijk dan ons retourbeleid.

Retourbeleid

Voor informatie over retourrecht en beleid bekijk ons -> retourbeleid.