Retour beleid

Printen

Wij vinden het belangrijk dat u een goede ervaring bij heeft, daarom hebben wij een transparant flexibel beleid hieronder beschreven.

Hardware producten

Hardware die u koopt bij Open M2M heeft een vrij retour recht van 14 dagen wanneer het product onbeschadigd en compleet is.

SIM-kaart(en) retourneren

Gezien de gevoeligheid van de informatie omtrent simkaarten in uw account (PIN / PUK / SIM nummers) kunnen wij geen retour bieden voor simkaarten welke al geactiveerd zijn op ons platform,.
Heeft u meerdere simkaarten over welke niet gebruikt of geactiveerd zijn op ons platform, neem dan contact op voor de mogelijkheden met info@open-m2m.com.

Retour Saldo

Saldo wat u heeft verbruikt op uw account (aan bijv MBs) kan niet worden geretourneerd tenzij er een technische fout aan onze kant ter oorsprong aan ligt.

Beschadiging tijdens verzending

Mocht uw pakket onverhoopt beschadigd zijn geraakt tijdens verzending, neem dan contact op met info@open-m2m.com, en voeg photos en omschrijving toe binnen 5 werkdagen na ontvangst.

Retour en terugbetaling informatie

Voor alle retours geldt dat u eerst contact opneemt met onze helpdesk op info@open-m2m.com en informeer ons van uw intentie om te retourneren, wij zullen u dan voorzien van retour adres.
Voor grotere hoeveelheden of bepaalde producten kunnen wij herbevoorradingskosten in rekening brengen.
Kosten voor de retourverzending worden niet gedekt door Open M2M

14 Day Return Policy

Binnen de EU kent u wellicht het 14 dagen retourrecht voor consumenten, bij het overboeken van saldo wordt u gevraagd afstand te doen van het retourrecht om uw saldo gelijk te kunnen gebruiken.
Hoewel wij wel toestaan om openstaand saldo terug te boeken bieden wij geen retoursmogelijkheid op saldo wat u heeft verbruikt.

Voor meer informatie omtrent retour lees onze Algemene Voorwaarden.

* Voor bovenstaand retour beleid zijn all alle rechten en wijzigingen aan Open M2M B.V. voorbehouden/