Hoe kan ik opzeggen?

Onze abonnementen zijn vooraf betaald op basis van prepaid, is uw saldo op en stort u geen saldo bij; dan verloopt uw abonnement vanzelf en vindt er geen verlenging plaats.

Mocht u een lopend abonnement willen opzeggen dan kunt u inloggen op ons portaal , naar de abonnementen pagina gaan en op de betreffende diensten de knop "opzeggen" drukken. Als laatste optie kunt u ook een ontbindingsformulier insturen, deze kunt u hier vinden: https://www.open-m2m.nl/ACM_formulier_ontbinding.pdf.