Hoe kan ik mijn saldo opwaarderen?

Bij Open M2M kunt u betalen met onder andere iDeal/Overschrijving/Creditcard/Bancontant en Skrill.

Om uw saldo op te waarderen:
  1. Log in op uw account.
  2. Druk op opwaarderen.
  3. U kunt hier het gewenste bedrag invullen en uw gewenste betaalmethode kiezen. (let op, er wordt in de meeste gevallen ook nog BTW toegevoegd)
  4. Rond de betaling af bij de door u geselecteerd betaalmethode.
  5. Het saldo wordt binnen 5 minuten bijgeschreven op uw account.