M2M Bulk processing tool

Printen

Met behulp van de M2M Bulk Tool kun je veelvoorkomende taken plannen of direct uitvoeren voor een groot aantal sims.

Momenteel ondersteunt ons taaksysteem de volgende acties:

• Bulkactivering
  • Bulkdeactivering
  • Bulk Voeg telefoonnummer toe
  • Bulk SIM-beschrijving toevoegen/bijwerken
  • Bulk SMS verzenden
  • Datalimiet voor bulkupdates

Overwegingen

Houd er rekening mee

• Er kunnen maximaal 1000 acties tegelijk worden uitgevoerd
  • Aan het versturen van SMS berichten zijn kosten verbonden
  • Afhankelijk van het online schema van het apparaat, komt de sms mogelijk niet aan, raadpleeg ons sms-bezorgproces.
  • Houd er rekening mee dat de verwerking van de opdracht een precisieverschil kan hebben van maximaal ongeveer 3 minuten.

Formaat

• 1 regel per SIM ICCID
  • Gebruik ICCID om de sim te identificeren
  • Dubbele ICCID's zijn niet toegestaan, taak wordt geweigerd
  • Als u een optionele parameter gebruikt, moeten alle regels er een hebben
  • Alle parameters kunnen momenteel geen komma's bevatten

Voorbeeld:

8932042000000371001
8932042000000371002
8932042000000371003

Bulkactivering

Formaat: ICCID, [beschrijving]

(beschrijving is optioneel)

Door bulkactivering te gebruiken, kun je het product kiezen dat je op deze sim wilt activeren in de vervolgkeuzelijst.

Bulkdeactivering

Formaat: ICCID

Deze bulk deactiveert producten, het schakelt de automatische verlenging van het abonnement uit

Bulk Voeg telefoonnummer toe

Formaat: ICCID

Deze bulk wijst telefoonnummers toe aan alle vermelde ICCID's

Opmerking

- Dit werkt alleen op actieve abonnementen

Bulk SMS verzenden

Formaat: ICCID

Met bulk-sms kunt u een enkel sms-bericht sturen naar alle ingediende ICCID's in overeenstemming met ons sms-bezorgproces.

Opmerking

- Dit werkt alleen op actieve abonnementen

- Hier zijn kosten aan verbonden

Bulk SIM-beschrijving toevoegen/bijwerken

Formaat: ICCID, omschrijving

Met deze methode kun je meerdere simkaart beschrijvingen tegelijk instellen.

Opmerking

- De maximale beschrijvingslengte is 50 tekens en mag geen komma's bevatten.

Bulk SIM archief status bijwerken

Format: ICCID

Met deze methode kun je meerdere simkaart archief statussen instellen.

Opmerking

- Gebruik het formulier om de gewenste status te kiezen ( gearchiveerd of niet ).

- Een gearchiveerde sim verdwijnt uit sommige overzichten

Datalimiet voor bulkupdates

Formaat: ICCID,data_limit_in_kb

Met behulp van de tool voor bulkupdates kunt u een datalimiet instellen voor meerdere simkaarten, de datalimiet is de maandelijkse gebruikslimiet voor een specifieke simkaart in KiloBytes (1000kb = 1mb).

Opmerking

- Dit werkt alleen op actieve abonnementen

- Om een limiet op onbeperkt te zetten stuur dan een waarde mee van -1 (of 0).

Verwerkte taken bekijken

Op onze taakarchiefpagina kunt u een overzicht bekijken van lopende en afgeronde taken.

Vanaf hier kunt u ook taken verwijderen.