Hoe waarborgt Open M2M de diensten?

Binnen het Open M2M platform is alle apparatuur en infrastructuur redundant aangelegd en gebouwd naar ISO standaarden om zo elke storing voor te zijn. Elk van onze knooppunten staan ten alle tijden verbonden met minimaal 2 uitwijklocaties, daarbij zorgen wij dat er altijd voldoende capaciteit op ons netwerk is om eventuele storingen op te vangen. Al onze apparatuur wordt nieuw aangeschaft en is altijd van een A-merk.

Tevens worden alle interne en externe verbindingen 24/7 gemonitord en werken wij intern met storingdiensten.