Hoe kan ik een SIM activeren?

Support Portal  »  Kennisbank  »  Bekijken van artikel

Uw 'Open M2M' simkaart activeren is een simpel proces, met deze handleiding lopen wij u door de nodige stappen.
Dit proces geldt voor zowel normale als eSIMs die u bij ons gekocht heeft.
Bent u opzoek naar activatie via onze REST API, raadpleeg dan de API documentatie

1. Zorg dat u een Open M2M account heeft aangemaakt in ons portal
  2. Bestel 1 of meer simkaarten als u dit niet al gedaan heeft.
  3. In het Open M2M Portal verschijnen simkaarten die u besteld heeft in het "Simkaarten overzicht" zodra deze zijn verstuurd door ons.
    Navigeer naar de "Simkaarten" pagina voor het overzicht
  4. Activeer uw simkaart door op de "activeer abonnement" knop te drukken
    Open M2M portal simkaart activatie
  5. Kies het pakket wat u wil afnemen, dit kan een Discover of Global pakket zijn, maar ook een Flexibele databundel.
    Kies uw m2m pakket of bundel
  6. Voeg indien nodig extra saldo toe (optioneel)
    Saldo toevoegen portal bij bestelling
  7. Kies uw voorkeurs betaalmethode of betaal van uw saldo direct.
    rond uw order af, kies een betaalmethode.
  8. Bij alle directe betaalmethoden (iDeal/Paypal/Saldo) zal uw simkaart binnen 5 minuten activeren
  9. U kunt optioneel de naam en datalimieten van de simkaart instellen

Attachments

Deel via
Vond u dit artikel zinvol?